Prezentare invatamant profesional dual, in parteneriat cu Colegiul Tehnic de Transporturi Brasov Detalii aici!

Arrow up
Arrow down

Reparatie vagoane de marfa seria “Fals”

Categorie: Vagoane marfa

vagoane-marfa-fals

Vagonul de marfa pe 4 osii cu descarcare prin gravitatie, seria Fals, este destinat pentru transportul (navetizat sau introdus in compunerea trenurilor de marfa)  a marfurilor in vrac (minereuri, carbune, cocs, piatra).

Vagoanele din seria Fals sunt vagoane descoperite ce pot fi incarcate mecanizat, iar descarcarea se face prin usile laterale, gravitational bilateral simultan.

Citește mai departe: Reparatie vagoane de marfa seria “Fals”
 

Reparatie vagoane de marfa seria “Tadgs”

Categorie: Vagoane marfa

vagoane-marfa-tadgs

Vagonul de marfa pe 4 osii cu descarcare prin gravitatie, seria Tadgs, este destinat transportului de cereale in vrac. Sistemul de descarcare este realizat cu buncare care permit descarcarea vagonului gravitational controlat.

Cutia vagonului are un acoperis rabatabil care asigura etanseitatea laterala si frontala la ploaie. Manevrarea acoperisului pentru pozitiile deschis/inchis se face manual actionat de la sol. Incarcarea vagonului se face pe la partea superioara a cutiei, acoperisul permitand degajarea aproape completa a deschiderii cutiei.

Sistemul de descarcare este format din 6 guri de descarcare in interiorul caii de rulare si 8 guri de descarcare laterale.

Citește mai departe: Reparatie vagoane de marfa seria “Tadgs”
 

Reparatie vagoane de marfa seria “Sggmrs”

Categorie: Vagoane marfa

Vagonul de marfa pe 6 osii, seria Sggmrs se utilizeaza pentru transportul containerelor.

Vagonul tip Sggmrs este format din doua platforme articulate in zona boghiului de mijloc.Vagonul este prevazut cu dispozitive pentru fixarea containerelor de tip rabatabil la care conul dispozitivelor de fixare a containerelor corespunde fisei UIC 571-4.

Incarcarea vagonului se face direct pe sasiu cu ajutorul instalatiilor de ridicat specifice, asezarea containerelor facandu-se pe conurile dispozitivelor.

Citește mai departe: Reparatie vagoane de marfa seria “Sggmrs”
 

Reparatie vagoane de marfa seria “Ealos”

Categorie: Vagoane marfa

vagon-marfa-ealos

Vagonul de marfa pe 4 osii, seria Ealos, se utilizeaza pentru transportul marfurilor rezistente la intemperii. Paleta marfurilor transportate este diversa; de la cocs, carbune, minereu de fier, pietris pana la cherestea, lemn pentru celuloza si deseuri de lemn.

Cutia vagoanelor este prevazuta cu o centura superioara de intarire si cu pereti inalti, cu una sau doua usi duble pe fiecare parte laterala a vagonului, cu deschiderea de 1.800 mm fiecare. Aceasta constructie permite ca vagonul sa se adapteze si la transportul marfurilor voluminoase (lemn de foc, cherestea etc.) fara a mai fi necesara utilizarea de tepuse sau alte dispozitive speciale.

Citește mai departe: Reparatie vagoane de marfa seria “Ealos”
 

Login Form

Adresa

Automotoarelor, nr. 2
Brasov, Romania

GPS:
45.665893, 25.633502

Meniu utilizator

Contact

Tel. : +40 268 334 505, +40 368 730 000
Fax: + 40 268 334 506,+40 268 334 507

office@marub.ro
www.marub.ro